Thursday, September 6, 2012

The Vow

Posted by Unknown | 11:09 PM Categories: , ,
                                    Juramantul


Bazat pe fapte reale si o carte, filmul ''The Vow'' ii prezinta pe Rachel McAdams (Paige) si Channing Tatum (Leo) intr-o frumoasa poveste de dragoste.Cartea fiind scrisa de Kim si Krickitt Carpenter si regizata de Michael Sucsy.
                                   
     Daca iti place acest gen de filme si acesti actori atunci nu poti sa nu fi vazut acest film.Intr-adevar, nu se ridica la nivelul filmelor de top ale genului, are clisee, are destule gauri in scenariu, dar este departe de a fi un film slab care sa nu merite vazut o data. Cel mai mult am apreciat faptul ca nu se chinuie sa stoarca lacrimi si ca nu se transforma intr-o melodrama lalaita la care sa suspine toti telenovelistii. Nu este pentru cei ce cauta profunzime si faze memorabile, dar este perfect pentru cei ce cauta un film romantic usor, relaxant, cu cateva momente amuzante, cu un strop de emotie si cu doi actori carismatici ce se descurca destul de bine...Tatum jucand insa bine rolul de sot indurerat.

Imi place ideea filmului si sincer sa fiu l-am vizionat chiar de doua ori.
Ideea de a te intalni intamplator si a te indragosti este in foarte multe filme  si este normal ca pe parcursul relatiei cei doi sa intimpine dificultati si obstacole.Un accident rutier se  poate intampla oricui si oricand.Asta se intampla si in pelicula  aceasta si de aici incep problemele pentru acesti proaspat casatoriti.
Paige(R.McAdams) avand o pierdere de memorie dupa accident, si nu isi mai aminteste nimic din liceu. Toate clipele frumoase alaturi de  Leo (C.Tatum) au disparut, insa lui Leo nici nu ii trece prin cap ideea de a-si lua ramas bun de la Paige. Si asa  incepe o lupta pentru Leo de a castiga inapoi iubirea sotiei sale si a face-o sa se indragosteasca din nou de el.
 
Acest  film arata cum viata te poate testa atunci cand te astepti mai putin si cand lumea iti este mai draga.,iar atunci cand te astepti mai putin roata se intoarce inapoi in favoarea ta.
Actiunea se petrece la o viteza normala si sigur poti sa intelegi ceea ce filmul doreste sa exprime.Iar  actori sunt  cu un pas mai aproape de celebritatea dorita, Rachel McAdams reuseste  sa  transmita confuzia in care este personajul ei dupa accident iar Channing Tatum frustrarea prin care trece.
Probabil nu este o transpunere identica cu cartea si sunt cateva clisee insa daca doresti sa iesi cu iubita ta intr-o seara la un film ''The Vow'' poate fi alegerea potrivita.


0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube