Tuesday, September 11, 2012

The Snatch (2000)

Posted by Unknown | 10:16 PM Categories: , ,

The Snatch
(2000)


                Este un film foarte original care aduce sub privirile publicului personaje inedite, rasturnari de situatie, si o doza potrivita de actiune si umor englezesc. Toate aceste evenimente petrecandu-se in jurul unui diamant pretios. Filmul scris si regizat in acelasi timp de catre Guy Ritchie, incearca sa arate partea urata a vietii Londoneze in care sunt lupte de box ilegale, crime, furturi si multe altele.Subiectul filmului este un diamant foarte valoros furat de catre Franky Four Fingers (Bencio Del Toro) . 
 




         Guy Ritchie la fel ca si in filmele anterioare (Lock, Stock And Two Smoking Barrels) foloseste foarte mult naratiunea, tot ceea ce se povesteste in background te ajuta sa intelegi mult mai usor filmul si personajele. Snatch prezinta personajul principal si prietenul Turkish (Jason Statham) iar in acelasi timp partener, un afacerist evreu, un recuperator fara scrupule, O banda de tigani, un bijutier, , un caine care inghite tot ce ii iese in cale si un fost agent secret rus. Toti acestia ajung sa aiba probleme din cauza diamantului iar asa incepe un  joc din care doar cel mai istet reuseste sa scape teafar si nevatamat. Sunt 104 minute pe care chiar merita sa le vezi indiferent de ce stare de spirit ai avea, acesta o sa te inveseleasca.
             Distributia: Jason Statham (Turkish); Alan Ford (Brick Top); Brad Pitt (Mickey O’Neil); Vinnie Jones (|Bullet Tooth Tony); Bencio Del Toro (Franky Four Fingers) etc…
             Cu un buget de 10.000.000 $ filmul a avut incasari in primul week-end de 8.005.180 $ iar totale de 30,093,107 $.


                              

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube